Cijfers die Tellen is winnaar van Yuki Automatisering Challenge in de categorie “Overall”

Vlak voor de jaarwisseling mooi nieuws. Want met trots kunnen we je vertellen dat Cijfers die Tellen winnaar is van de Yuki Automatisering Challenge. De hoofdprijs in de categorie overall is de beloning voor het bereiken van de allerhoogste automatiseringsgraad van alle ervaren administratiekantoren die het online boekhoudplatform Yuki gebruiken.

Allerhoogste automatiseringsgraad

Het afgelopen jaar volgden we samen diverse Yuki-webinars. Ook bezochten consultants van Yuki ons diverse keren. Ze gaven tips en adviezen om onze al hoge automatiseringsgraad nog verder op te stuwen. En dat is gelukt. Op 8 december werd het winnen van de Yuki Automatisering Challenge samen met de mensen van Yuki feestelijk gevierd op ons kantoor.

Efficiënte, optimale dienstverlening

Het winnen van deze prijs is een bevestiging van onze kwaliteit en past in ons streven naar efficiënte, optimaal geautomatiseerde dienstverlening. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we daar onze klanten maximaal mee ontzorgen. De prijs is een geldbedrag van € 1.500,-. We gaan dit bedrag als team besteden aan een leuk uitje. Want het winnen van de Yuki Automatisering Challenge is een absolute teamprestatie van formaat.

Welkom op ons nieuwe adres

Cijfers die Tellen is verhuisd. Voortaan doen we ons werk vanuit The Rock in Hilversum. Een moderne, duurzame business hub die past bij onze groei en ambities. We beschikken er over flexplekken, een eigen vergaderruimte en tal van extra faciliteiten. Bovendien is het uitzicht er prachtig. Kom je bij ons op bezoek? En heb je na een bespreking nog even tijd? Dan kunnen we altijd nog even naar het restaurant in ons pand voor een drankje of een hapje.

Kom gerust langs

The Rock vind je aan de doorgaande route tussen Hilversum en Bussum en nabij de nieuwe noordelijke hoofdentree van het Media Park. We zijn makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de A1 en de A27. Parkeergelegenheid is er genoeg. Ook is er een goede ov-verbinding vanaf NS-station Hilversum Noord.

Cijfers die Tellen
Naarderweg 16
1217 GL Hilversum
035-3030018
info@cijfersdietellen.nl
www.cijfersdietellen.nl