Tevreden klanten die bewust voor ons kiezen

Cijfers die Tellen ontzorgt mkb-ondernemers op het gebied van administratie, salarisadministratie, jaarwerk en overige administratieve diensten. Bovendien kiezen steeds meer ondernemers ons als hun cijfermatige kennis- en sparringpartner. We zijn er dan ook trots op te mogen werken voor onder meer de volgende bedrijven en organisaties:

‘We kunnen snel opschalen en er wordt voortdurend meegedacht’

ContentKing is specialist in real-time SEO Auditing, SEO Monitoring & Change Tracking. ‘Eenvoudiger gezegd betekent het dat wij een slim online monitoringplatform hebben dat voor onze klanten hun vindbaarheid in Google in de gaten houdt en voortdurend aangeeft waar het beter kan’, legt Steven van Vessum uit. ‘Begin 2020 maakten we de overstap naar Cijfers die Tellen. ‘Als internationaal opererend bedrijf willen wij in de basis dat onze administratie, belastingaangiften en het jaarwerk zorgeloos geregeld worden. Bovendien werken we in een uiterst dynamische markt. Bij Cijfers die Tellen weten we dat we eenvoudig administratief kunnen opschalen. En dat er voortdurend wordt meegedacht over hoe administratieve stromen snel en efficiënt kunnen worden ingericht.

Lees hier het complete artikel.

‘Betrouwbaar cijferwerk, een meedenkende sparringpartner en extra expertise waar nodig’

Elf jaar geleden startte Martin Buijs samen met zijn toenmalige compagnon B&B Humidification. Het bedrijf in Hilversum is een innovatieve specialist in luchtbevochtigingsoplossingen. Enkele jaren geleden stapte Martin over van een zoals hij zelf zegt ‘eenvoudige boekhouder’ naar Cijfers die Tellen. ‘Naast een duidelijke en geautomatiseerde financiële administratie en betrouwbaar cijferwerk beschik ik nu óók over een professionele sparringpartner die meedenkt en extra expertise inschakelde toen ik besloot mijn compagnon uit te kopen.’

Lees hier het complete artikel.

“Xibeo staat voor ontzorgen, waarbij onze slogan is: Niet alleen beloven, gewoon doen! Bij het onderhouden van de klimaatinstallaties van een gebouw is dit de sleutel van ons succes. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers. CDT acteert ook zo! Pro-actief, ontzorgen ons volledig en gaan heel ver in hun dienstverlening”.

“Cijfers Die Tellen reageert snel en volledig op onze vragen. Onze groei is in de afgelopen jaren ongeveer synchroon gelopen met CDT, zo kennen ze precies de problemen waar we tegenaan lopen. Prettig zo’n abonnementsvorm, je weet van tevoren goed waar je aan toe bent!”