Tevreden klanten die bewust voor ons kiezen

Cijfers die Tellen ontzorgt mkb-ondernemers op het gebied van administratie, salarisadministratie, jaarwerk en overige administratieve diensten. Bovendien kiezen steeds meer ondernemers ons als hun cijfermatige kennis- en sparringpartner. We zijn er dan ook trots op te mogen werken voor onder meer de volgende bedrijven en organisaties:

‘Onze administratie is getransformeerd van een last naar een kracht’

Kappersgroothandel Koos van der Beek bestaat sinds 1939. Kapitein Olav van der Beek vertegenwoordigt er inmiddels de derde familiegeneratie. Met een team van twaalf medewerkers, tienduizend artikelen en veel mutaties in het online assortiment is dagelijks inzicht in de cijfers essentieel. ‘Voor de (online) financiële administratie, de loonadministratie, de belastingzaken en de jaarcijfers werk ik graag nauw samen met Cijfers die Tellen.’

Lees hier het complete artikel.

‘Ze zijn uitgegroeid van administratiekantoor tot consultants met meerwaarde’

Swydo is specialist in geautomatiseerde rapportages en monitoring voor online marketing agencies. ‘Het bijzondere is dat toen we in 2006 begonnen we zelf zo’n agency waren, nu zijn dit soort bedrijven onze klanten’, zegt oprichter en eigenaar Jeroen Maljers.

Lees hier het complete artikel.

‘Een completere administratieve partner bestaat gewoon niet’

Kindcentrum Putten is sinds 2002 een begrip in Putten en de wijde omgeving. Gestart met een klein kinderdagverblijf midden in het bos, inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met zes locaties en een 65 medewerkers. Directeur Cora van den Brink vertelt over haar bedrijf en de intensieve samenwerking met Cijfers Die Tellen.

Lees hier het complete artikel.

‘We maken blije gebouwen én zijn blij met Cijfers die Tellen’

Livin’ ontwerpt levendige interieurs waarin mensen zich thuis voelen. In kantoren, scholen en zorgcentra weerspiegelt het ontwerpbureau de visie van de organisatie die er is gehuisvest. En wordt er bovenal voor gezorgd dat het er een plezier is om te werken of te wonen. Of zoals directeur-eigenaar Mireille van Driel zegt: ‘We maken blije gebouwen.’ Begin 2021 maakte haar bedrijf de bewuste overstap naar Cijfers die Tellen. Voor de complete financiële administratie, up-to-date cijfers en inspirerende gesprekken op basis van heldere prognoses en ambitieuze toekomstplannen.

Lees hier het complete artikel.

‘We kunnen snel opschalen en er wordt voortdurend meegedacht’

ContentKing is specialist in real-time SEO Auditing, SEO Monitoring & Change Tracking. ‘Eenvoudiger gezegd betekent het dat wij een slim online monitoringplatform hebben dat voor onze klanten hun vindbaarheid in Google in de gaten houdt en voortdurend aangeeft waar het beter kan’, legt Steven van Vessum uit. ‘Begin 2020 maakten we de overstap naar Cijfers die Tellen. ‘Als internationaal opererend bedrijf willen wij in de basis dat onze administratie, belastingaangiften en het jaarwerk zorgeloos geregeld worden. Bovendien werken we in een uiterst dynamische markt. Bij Cijfers die Tellen weten we dat we eenvoudig administratief kunnen opschalen. En dat er voortdurend wordt meegedacht over hoe administratieve stromen snel en efficiënt kunnen worden ingericht.

Lees hier het complete artikel.

‘Betrouwbaar cijferwerk, een meedenkende sparringpartner en extra expertise waar nodig’

Elf jaar geleden startte Martin Buijs samen met zijn toenmalige compagnon B&B Humidification. Het bedrijf in Hilversum is een innovatieve specialist in luchtbevochtigingsoplossingen. Enkele jaren geleden stapte Martin over van een zoals hij zelf zegt ‘eenvoudige boekhouder’ naar Cijfers die Tellen. ‘Naast een duidelijke en geautomatiseerde financiële administratie en betrouwbaar cijferwerk beschik ik nu óók over een professionele sparringpartner die meedenkt en extra expertise inschakelde toen ik besloot mijn compagnon uit te kopen.’

Lees hier het complete artikel.

“Xibeo staat voor ontzorgen, waarbij onze slogan is: Niet alleen beloven, gewoon doen! Bij het onderhouden van de klimaatinstallaties van een gebouw is dit de sleutel van ons succes. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers. CDT acteert ook zo! Pro-actief, ontzorgen ons volledig en gaan heel ver in hun dienstverlening”.

“Cijfers Die Tellen reageert snel en volledig op onze vragen. Onze groei is in de afgelopen jaren ongeveer synchroon gelopen met CDT, zo kennen ze precies de problemen waar we tegenaan lopen. Prettig zo’n abonnementsvorm, je weet van tevoren goed waar je aan toe bent!”