Jouw proactieve, meedenkende kennis- en sparringpartner


Betrokken bij je bedrijf, business en ambities

We zijn geen doorsnee administratiekantoor. Ja, natuurlijk zijn we gek op cijfers. En oerdegelijk als het om serieuze zaken als jouw boekhouding en salarisadministratie gaat. Maar we zijn ook doorgewinterde ondernemers en mensenmensen. Dus verschuilen we ons niet achter onze computers in ons kantoor. Want bij Cijfers die Tellen beseffen we als geen ander dat er achter jouw cijfers een ambitieus bedrijf met boeiende business schuilgaat. Dát bedrijf willen we graag leren kennen en op de voet blijven volgen. Want we zijn ervan overtuigd dat we alleen vanuit die betrokkenheid optimale dienstverlening kunnen bieden, met je mee- en vooruit kunnen denken en vanuit onze specialisaties adviezen kunnen geven waarmee jij het verschil kunt maken.


Betrouwbare analyses, rapportages en adviezen

We zijn dus graag je kennis- en sparringpartner als jij voor belangrijke business-keuzes komt te staan. We zorgen voor analyses, managementrapportages en – bijvoorbeeld door de slimme koppeling van jouw administratieve en commerciële data – financiële prognoses. Ze vormen dé cijfermatige basis voor je uitbreidings-, fusie- of overnameplannen. Als je een deel van je diensten wilt outsourcen. In de voorbereiding op een reorganisatie of een bedrijfssplitsing. Als je naar een andere locatie wilt verhuizen. Of bij de oplossing van vraagstukken op het gebied van salaris, HR of belastingen. Maar ook als het gaat om een nieuwe goedkeuringscyclus voor je facturen, de overgang naar een andere bedrijfsvorm of bij nieuwe aandelenverhoudingen staan wij je op administratief gebied bij met raad en daad.


Up-to-date cijfers en waardevolle adviezen

Kies je voor Cijfers dan weet je dus één ding zeker: al je strategische beslissingen neem je op basis van heldere, complete, up-to-date en kwalitatief hoogstaande cijfers én waardevolle adviezen. Heb je je beslissing eenmaal genomen, dan verzorgen we uiteraard ook de zorgvuldige administratieve afhandeling. Daar heb je als ondernemer geen omkijken naar. En groeit jouw bedrijf door? Dan schalen we moeiteloos met je op. Zo ben je altijd verzekerd van de online administratie, salarisadministratie en nieuwe diensten die naadloos aansluiten op jouw business, ambities en succes