Je online administratie perfect op orde


Zelf doen of uitbesteden?

Je bent een bevlogen ondernemer. Dus wil jij je kunnen focussen op je corebusiness, je klanten en je medewerkers. Je beseft tegelijkertijd dat een goede administratie het financiële fundament is onder jouw bedrijf. En het startpunt van al jouw beslissingen om door te groeien en je succes uit te bouwen. Zelf doen? Iemand ervoor in dienst nemen? Eigenlijk wil je er geen omkijken naar hebben. Bij Cijfers die Tellen nemen we die complete zorg uit handen en beschik jij binnen een veilige, overzichtelijke online omgeving over je complete boekhouding. Die is altijd-up-to-date. Zo heb jij voortaan moeiteloos je online administratie perfect op orde.


De implementatie van jouw online administratie

De kwaliteit, het gebruiksgemak en de veiligheid van jouw online administratie staat voorop. Daarom werken we bij Cijfers die Tellen alleen met uiterst moderne, gebruiksvriendelijke en in de praktijk bewezen online systemen. Op basis van jouw wensen en ons advies kun je kiezen voor Yuki of Exact Online. Wij zorgen voor de complete implementatie, de koppeling van al jouw bank- en datasystemen en de voortdurende efficiency en kwaliteit van jouw eigen online administratie.


Het werkt heel eenvoudig

Bankmutaties, inkoopfacturen, verkoopfacturen, salarisgegevens en gegevens voor inkomstenbelasting worden vanuit jouw eigen systemen automatisch ingevoerd in je online administratie. En waar dat niet tot de mogelijkheden behoort, lever je ze heel eenvoudig online aan. Verder gaat alles vanzelf en beschik je over een complete, altijd up-to-date boekhouding waar je over al je actuele cijfers beschikt. Debiteuren, crediteuren, verlies- en winstrekening, omzet- en winstvergelijkingen noem maar op. Bovendien is het ook de betrouwbare basis voor je aangiften voor omzet-, -inkomsten en eventuele loon- en vennootschapsbelasting, salarisstroken en jaarrekening.

Van online payrolling tot digitaal personeelsdossier

Ook voor je maandelijkse online salarisadministratie ben je bij Cijfers die Tellen aan het juiste adres. Je kunt op basis van jouw wensen en ons advies terecht voor uiteenlopende vormen van dienstverlening en maatwerkoplossingen. Van eenvoudige online payrolling diensten tot een compleet, veilig en overzichtelijk digitaal personeelsdossier, waarin je rechtstreeks eenvoudig wijzigingen kunt doorvoeren. Denk hierbij aan adreswijzigingen, salarisverhogingen en aanpassing van arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is de integratie met je online boekhouding geen enkel probleem. Ook de online koppeling van jouw uren- en verlofregistratiesysteem kunnen we voor je regelen. Zodat je – desgewenst per bedrijfslocatie – helder en compleet inzicht hebt in al je cijfermatige personeelszaken en nauwkeurig sturing kunt geven. Lees hier meer over salarisadministratie en vergaande HR-dienstverlening op maat.


Het gemak van online mét persoonlijke aandacht

We bieden je de optimale combinatie van een online administratie met daarbij de persoonlijke service op basis van jouw wensen. Heb je een vraag? Dan zijn we altijd bereikbaar en kun je rekenen op direct antwoord. Kom je ergens niet uit? Heb je specifieke cijfermatige informatie nodig of vragen over je belasting? Ook dan helpen we je snel en zorgvuldig. Want waar je ook voor belt, je krijgt direct de juiste persoon aan de lijn. Die beschikt over alle kennis en ervaring die jij op dat moment nodig hebt. Verder komen we desgewenst ook regelmatig bij je langs. Voor extra voorlichting, proactief advies en voor de afstemming van onze dienstverlening op jouw wensen en toekomstplannen en de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en business. Want vanuit persoonlijke betrokkenheid, een proactieve houding en met extra verstand van zaken maken we bij Cijfers die Tellen graag het verschil met andere administratiekantoren.