Salarisadministratie en vergaande HR-dienstverlening op maat


Van online payrolling tot digitaal personeelsdossier

Ook voor je maandelijkse online salarisadministratie ben je bij Cijfers die Tellen aan het juiste adres. Je kunt op basis van jouw wensen en ons advies terecht voor uiteenlopende vormen van dienstverlening en maatwerkoplossingen. Van eenvoudige online payrolling diensten tot een compleet, veilig en overzichtelijk digitaal personeelsdossier, waarin je rechtstreeks eenvoudig wijzigingen kunt doorvoeren. Denk hierbij aan adreswijzigingen, salarisverhogingen en aanpassing van arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is de integratie met je online boekhouding geen enkel probleem. Ook de online koppeling van jouw uren- en verlofregistratiesysteem kunnen we voor je regelen. Zodat je – desgewenst per bedrijfslocatie – helder en compleet inzicht hebt in al je cijfermatige personeelszaken en nauwkeurig sturing kunt geven.


Voldoe als ondernemer eenvoudig aan al je verantwoordelijkheden

De wereld van salarisafspraken, arbeidsvoorwaarden en operationele HR wordt steeds complexer. Juist van ondernemers zoals jij wordt steeds meer gevraagd. Bij Cijfers die Tellen beschikken we over alle actuele kennis van wet- en regelgeving. Bovendien kennen we alle relevante organisaties, waaronder de Belastingdienst, UWV, arbodiensten, cao-partijen en pensioenfondsen. Zij stellen stuk voor stuk hun eigen regels en verantwoordelijkheden waar jij als ondernemer aan moet voldoen. De complete administratieve rompslomp die dat met zich meebrengt nemen we bij Cijfers die Tellen graag volledig voor je uit handen. Zodat jij bij nieuwe salarisafspraken, wijzigingen in arbeidsvoorwaarden, maar ook als het gaat om de complete administratieve afwikkeling van ziekmeldingen, keuringen en reïntegratietrajecten je tijd en energie kunt steken in je mensen en je business, die gewoon doordraait.


Kies voor uitgebreide dienstverlening en advies op maat

We zijn op dit gebied veel meer dan jouw ervaren partner en intermediair op het gebied van salaris- en personeelsadministratie en operationele HR. Want we geven je desgewenst ook uitgebreid advies over te kiezen vormen van onder meer arbeidscontracten, vaststellingsovereenkomsten, urenafspraken en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij kunnen we ook al deze documenten zorgvuldig voor je opstellen en juridisch sluitend maken. Je maakt dan optimaal gebruik van onze expertise en ervaring en onze kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beloning en HR.

Persoonlijk, proactief en up-to-date

We zijn altijd direct bereikbaar voor antwoord op jouw vragen en uitgebreide adviezen. Verder werken we proactief en stellen we je steeds weer op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van beloningen en HR. Uiteraard komen we graag bij je langs om onze dienstverlening af te stemmen op jouw wensen, de ontwikkelingen in jouw markt en de ambities van jouw bedrijf.