Vacature Cijfers die Tellen

Wij zoeken jou!

Je staat met beide benen op de grond. Je bent klant- en oplossingsgericht en ziet kansen om herhaalde taken te automatiseren. Je woont in de regio Amsterdam/Amersfoort/Utrecht. Hou je van reizen? Dan is iets verder ook geen probleem.

 

Dit ben jij!

Heb jij een financiële of administratieve hbo-studie afgerond?
Breng jij minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie mee?
Zoek jij als ambitieuze financial uitdaging en afwisseling?
Werk je moeiteloos met Office en (online) boekhoudsystemen?
Denk je in ICT-oplossingen om het onze klanten makkelijk te maken?
Ben jij die voor ondernemers belangrijke sparringpartner?
Wil je 32 tot 40 uur werken?
Sluit jij aan bij een leuk, enthousiast team met korte lijnen ?

Wat ga je doen?

Eerst maak je kennis met ons team. Want bij Cijfers die Tellen doen we het samen. Ook maak je kennis met onze systemen. En met onze klanten. Dat zijn dynamische ondernemers die nooit stilzitten. Jij gaat je eigen klanten zelfstandig beheren en adviseren. Jij bent hun aanspreekpunt en hebt dus regelmatig met hen contact. Je richt hun administraties in en voert controles uit. Ook ben je betrokken bij fiscale zaken, zoals de btw-aangifte en de aangifte inkomstenbelasting. Maar je klanten willen meer! Dus denk je mee, geef je advies en biedt je slimme ICT-oplossingen aan om hen optimaal te ontzorgen.

We doen het samen

We helpen onze klanten met plezier. Jouw teamgenoten helpen je met vragen, kennis en ingewikkelde vraagstukken. Natuurlijk krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Verder nemen we de tijd voor elkaar. Bijvoorbeeld als we samen aan tafel gaan voor een lekkere lunch of maaltijd. Of tijdens een goed gesprek tussen het werk door. Je ziet: we zijn professioneel, maar houden ook van een warme werksfeer en informele contacten.

Even praktisch

  • Je werkt 32 tot 40 uur per week
  • Je ontvangt een marktconform salaris
  • Je krijgt kansen voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling
  • Je kunt bij ons de balans tussen werk en privé goed regelen
  • Ons kantoor ligt naast Centraal Station Hilversum

Nog even over Cijfers die Tellen

Cijfers die Tellen bestaat 10 jaar! En daar zijn we trots op. Er zijn drie eigenaren, die ieder hun eigen expertise hebben. Ons totale team bestaat nu uit negen professionals, maar we zijn ambitieus: we willen groeien! Cijfers die Tellen onderscheidt zich door zaken anders te doen. Administratieve processen willen we zoveel mogelijk automatiseren. Daarmee maken we het onze klanten makkelijk. En blijft er meer tijd over om met onze klanten te kijken naar hun toekomst. Wij hebben zeer regelmatig persoonlijk contact met hen en geven ze (on)gevraagd advies. We doen dus veel meer dan administraties en belastingen! Wie onze klanten zijn? Ondernemende organisaties in heel Nederland. Klein of middelgroot. Zij kunnen rekenen op onze expertise en ervaring. En hebben we die niet in huis? Dan schakelen we ons uitgebreide netwerk in.

Ben je al enthousiast?

Reageer dan snel bij Bob@cijfersdietellen.nl
Stuur je motivatie en cv mee.
En heb je nog vragen?
Mail gerust. Of bel 035 303 00 18.

Mocht je onze andere vacatures willen zien, klik dan hier.