Persoonlijke aanpak en oprechte betrokkenheid

Bij Cijfers die Tellen staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en onze oprechte betrokkenheid bij de business van onze klanten. Je kunt dan ook rekenen op een vaste adviseur. Maak kennis met oprichters en eigenaren Wilfried, Bob en Mischa en ons team. Met onze gebundelde kennis en kracht staan we samen altijd voor je klaar!


Wilfried Kok
(Lees meer)

 Onze controller en procesbeheerser, de man van structuur, balans en continue kwaliteitsborging. Zorgt ervoor dat jouw online administratie zorgvuldig wordt geïmplementeerd en altijd perfect draait. Verbeteraar van systemen en procedures en bewaker van de kwaliteit van alle cijfers en diensten. Voortdurend op zoek naar vernieuwing en meer efficiency in het voordeel van onze klanten. Wilfried is Register Belastingadviseur (RB). Hij verzorgt ook de dagelijkse aansturing van het team op ons kantoor in Hilversum.


Bob Schouten
(Lees meer)

Onze specialist op het gebied van payrolling, online salarisadministraties en digitale personeelsdossiers. Kent alle partijen en regelgeving binnen het domein van personeel, beloning, arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim enzovoort. En is daarmee in staat vergaande operationele diensten en adviezen te verlenen op het gebied van operationele HR-zaken. Bob is gecertificeerd Register Payroll Professional (NIPRA) en bovendien op basis van zijn ervaring in de branche de man die onze klanten binnen de kinderopvang bedient.


Mischa Rotteveel
(Lees meer)

Onze fiscalist en adviseur. Houdt door frequent persoonlijk contact feeling met je bedrijf, (new) business, commerciële ambities en toekomstplannen. Denkt mee, adviseert en levert betrouwbare managementrapportages en heldere prognoses. Bovendien brengt hij zijn bevlogen ondernemerschap in. Ontwikkelt nieuw vormen van dienstverlening die naadloos aansluiten op jouw wensen en strategische beslissingen. Mischa is de inspirerende kennispartner waarmee je graag regelmatig om de tafel gaat.


Ons team
(Lees meer)

Achter de drie gezichten van Cijfers die Tellen staat ons professionele team van slagvaardige collega’s voor je klaar. Met stuk voor stuk hun eigen administratieve specialismen. Experts in  de online administratiesystemen Yuki en Exact, waardoor je altijd beschikt over cijfers die altijd up-to-date zijn en de continuïteit van jouw administratie altijd gegarandeerd is. Ervaren en gedreven in het nauwkeurig verzorgen van onder meer belastingaangiften, jaarcijfers en alle andere gewenste financiële rapportages.

Onze vacatures
(Lees meer)

Wil jij ondernemers administratief compleet ontzorgen? Werken met de meest moderne online boekhoud- en salarisadministratiesystemen? Onderdeel uitmaken van een professioneel team van leuke, enthousiaste collega’s? Je tanden zetten in aangiftes, jaarwerk, analyses, rapportages en meer? En jezelf ontwikkelen in ons boeiende vak? Dan is misschien wel onze interesse gewekt.

Sta jij bovendien altijd klaar voor jouw klanten? Door met ze mee te denken en heldere antwoorden en doeltreffende adviezen te geven? En ben je net als wij ervan overtuigd dat je met een personal touch onderaan de streep het verschil kunt maken? Dán willen we heel graag met je kennismaken!


Ons netwerk
(Lees meer)

We beschikken over een ijzersterk netwerk van collega-specialisten op aangrenzende vakgebieden. Waar werken al jaren uitstekend met elkaar samen en bundelen waar nodig onze krachten voor onze klanten. Waar nodig en gewenst schakelen we hen ook in om jou van extra dienstverlening te voorzien. Denk aan onder meer:

Onze software partners
(lees meer)

Wij zijn altijd op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk te administreren. Wij werken dan ook volledig digitaal, een kast vol met ordners en papieren zal je bij ons niet aantreffen. Voor onze online administratie maken wij gebruik van programma’s zoals Yuki, Exact Online, Nmbrs, Nextens, Payt Trifact365 en Visionplanner. Zij leveren de innovatieve software die voor jou makkelijk te koppelen is en ons ondersteunt in digitaal en efficiënt werken. Als klant heb je bij ons altijd toegang tot je up to date cijfers!

Wat heeft Cijfers die Tellen u te bieden?

Wij hebben onze plussen voor u op een rijtje gezet