Software partners

Aangezien wij volledig digitaal werken kan je op deze pagina alle programma’s vinden waarmee wij werken. De beste manier is om via Single Sign On in te loggen bij Hix (voorheen Secure Login). Door hier beveiligd in te loggen kan je in één keer inloggen in alle programma’s. (Klik op het logo van het pakket om naar de inlog pagina te gaan)

Met Visionplanner is het eenvoudig inzichtelijk om te laten zien hoe de onderneming ervoor staat. Klik hier voor meer informatie.

Met Yuki werk je slimmer, sneller en gemakkelijker. Een compleet overzicht, unieke inzichten en handige communicatiemogelijkheden. Erg gebruikersvriendelijk.

Krachtige werkstromen voor het autoriseren en procureren van facturen via portal of mobiele app. Klik hier voor meer informatie.

Met het Nextens Klantportaal log je in op jouw persoonlijke pagina waar je de stukken kan uploaden. Tevens kunnen de aangiften IB en VPB worden ingezien en geaccordeerd. Klik hier voor meer informatie.

Office 365: Werk samen met onlineversies van Microsoft Outlook, Word, Excel, Powerpoint en OneNote. Klik hier voor meer informatie.

Exact Online: méér dan alleen boekhouden. Klik hier voor meer informatie.

Debiteurenbeheer software voor slimmer ondernemers. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimt voor persoonlijk contact. Klik hier voor meer informatie.

Één simpele oplossing voor al jouw HR en payroll processen. Klik hier voor meer informatie.

Radar CRM : De nummer 1 CRM oplossing voor accountancy. Klik hier voor meer informatie.