Het team van Cijfers Die Tellen.

Vierkantjes-erwin
Bob Schouten RSA

Bob Schouten RSA

Eigenaar

Register Payroll Professional bij het NIRPA. In het woud van CAO's en arbeidsovereenkomsten weet Bob overzicht te creëren. Binnen Cijfers die Tellen focust Bob zich op de Kinderopvangbranche en salarisadministratie.

Mischa Rotteveel Rbc

Mischa Rotteveel Rbc

Eigenaar

Register Belastingconsulent bij het RB. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en proposities. Binnen Cijfers die Tellen ligt de focus van Mischa op commercie en productontwikkeling

Wilfried Kok Rb

Wilfried Kok Rb

Eigenaar

Register Belastingadviseur bij het RB. De man van de systemen, werkprocedures en kwaliteitsbewaking. Focust zich op de operationele aansturing van het team.

Suzanne de Jong

Suzanne de Jong

Financieel administratief medewerker

Voordat ik bij Cijfers die Tellen kwam werken had ik een secretariële achtergrond. Boekhouden... is dat niet saai? Maar nu werk ik sinds 2014 met veel plezier in dit informele bedrijf met een fijne onderlinge, collegiale sfeer!

Jolanda Hartman

Jolanda Hartman

Financieel administratief medewerker

Altijd bezig om alle administraties up to date te houden. De vraagbaak voor Yuki binnen ons bedrijf.

3010-103541-2528_IH-2

Alexander van Hout

Financieel administratief medewerker

Ik ben begonnen als administratief medewerker op financiële administraties. Daarna heb ik jaren als consultant gewerkt. Mijn voornaamste werkzaamheden zaten op het scheidingsvlak tussen administratie en ICT.

Cijfers die Tellen is een leuk team om voor te werken. De manier waarop het management ons ondersteunt, zorgt er voor dat ik mijn kennis verder kan laten groeien in mijn vak.

3010-103632-2544_IH-2

Johan du Mortier

Aangifte medewerker

Johan is de jongste aanwinst binnen ons bedrijf. Na zijn stage bij Cijfers die Tellen is hij gebleven om zich bezig te houden met aangifte-, jaarwerk en Yuki.

Wij leren u graag persoonlijk kennen!

Vrijblijvende afspraak? Bel of mail ons gerust!