De plussen van Cijfers Die Tellen.

Vierkantjes-erwin

Cijfers Die Tellen is een informele administratieve dienstverlener die voor u organiseert, signaleert, adviseert en daarmee een directe bijdrage levert aan de continuïteit en groei van uw onderneming. Wij zijn de toekomstgerichte administratieve dienstverlener voor enthousiaste ondernemers die vooruit willen.

Onze dienstverlening is zo ontwikkeld dat innovatie, flexibiliteit en persoonlijkheid elkaar versterken. Wij zijn gedreven mensen met breed georiënteerde kennis, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de cijfers voor u te laten spreken. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om verbeterpunten te signaleren en u van een passend advies te voorzien. Dit doen wij onder andere door middel van regelmatig klantcontact en een actieve samenwerking met diverse specialisten uit ons vakgebied.

De voordelen die u direct als ondernemer bij ons ervaart hebben wij samengevat als:

'De 6-plussen van Cijfers Die Tellen'

+

Online inzicht in actuele cijfers en de achterliggende boekhouding

+

Tijdbesparing op administratief gebied door innovatieve software

+

Een toekomstgerichte sparringpartner die meedenkt, signaleert en adviseert

+

Continuïteit van een veelzijdig team en een vaste adviseur en backoffice medewerker

+

Persoonlijk en laagdrempelig kantoor dat snel reageert op vragen en frequent contact onderhoudt

+

Sterk netwerk van kwalitatieve specialisten

Maak ook persoonlijk kennis met onze plussen.

Vrijblijvende afspraak? Bel of mail ons gerust!

Onze werkwijze.

Vierkantjes-erwin

Wij vinden dat een administratieve dienstverlener een bijdrage moet leveren aan de continuïteit en groei van uw onderneming. Cijfers Die Tellen doet dit door organisatorische, signalerende en adviserende kwaliteiten te combineren tot één kwalitatieve maar informele dienstverlening.

Onze innovatieve manier van werken wordt door onze huidige klanten ervaren als persoonlijk en flexibel. Graag laten wij ook u hiermee kennis maken.

Cijfers Die Tellen bestaat uit mensen die gedreven te werk gaan en een breed georiënteerde kennis hebben. Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe mogelijkheid om uw cijfers voor u te laten spreken.

Wij zien het dan ook als onze verantwoording verbeterpunten tijdig te signaleren en u dan ook direct van passend advies te voorzien. Hoe wij dit doen? Regelmatig klantcontact en een actieve samenwerking met diverse specialisten in ons vakgebied.

Zo bent u er altijd zeker van dat u te allen tijde een kwalitatieve en innovatieve dienstverlening ontvangt op een persoonlijke en hartelijke wijze.

Graag nodigen wij u uit om persoonlijk kennis te maken en ik kaart te brengen wat wij voor u kunnen betekenen. Want ook uw cijfers tellen.

Zeker zijn van kwaliteit?

Wel bij een NOAB-gecertificeerd kantoor.

NOAB Gecertificeerd

Vierkantjes-erwin

Cijfers Die Tellen gaat voor persoonlijkheid en kwaliteit. Wij zijn dan ook een trots NOAB-gecertificeerd kantoor. Het NOAB-keurmerk wordt alleen verstrekt aan kantoren die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Wij als NOAB-lid zijn verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving door het volgen van permanent opleidingen te volgen. Hierdoor weet u zeker dat het advies dat u van ons ontvangt altijd actueel en van hoge kwaliteit is.

Meer weten over het NOAB-keurmerk of over de NOAB zelf?
Bekijk dan de website van het NOAB-keurmerk.