Online administratie.

Vierkantjes-erwin

Wij van Cijfers Die Tellen zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk te administreren. Wij werken dan ook volledig digitaal, een kast vol met ordners en papieren zult u bij ons niet snel aantreffen. Voor onze online administratie maken wij gebruik van programma's zoals Yuki, Exact Online, Nmbrs en Visionplanner. Zij leveren de innovatieve software die voor u makkelijk te koppelen is en ons ondersteunt in digitaal en efficiënt werken.

Uw voordelen van online administreren:

+

Uw administratie is overal voor u toegankelijk en alle boekstukken zijn eenvoudig terug te vinden;

+

Eenvoudig aanleveren van mutaties via mail, app of scanner;

+

Snelle reactie op uw vragen over de administratie;

+

Continue verwerken van mutaties geeft actueel inzicht in de financiële stand van zaken van uw bedrijf;

+

Slimme koppelingen tussen systemen maakt dubbel werk overbodig;

Welkom bij Cijfers Die tellen.

Wij nodigen u uit voor een kennismaking.

Salarisadministratie.

Naast het aanbieden van online administratie verzorgt Cijfers Die Tellen ook de salarisadministratie, pensioenaangiftes en operationele HRM werkzaamheden. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende scenario's afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen.

U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht wanneer u de volledige afhandeling van begin tot eind wilt onderbrengen. Of wanneer u zelf de maandelijkse mutaties invoert en u opzoek bent naar een specialist die voor verwerking deze invoer controleert. Maar ook wanneer u gebruikt maakt van Employee Self Service en u uw medewerkers zelf in staat stelt de mutaties door te geven. Tot slot kunt u ons ook inschakelen wanneer u uw verlof- en verzuimadministratie en contractbewaking wilt onderbrengen bij een specialist.